Marisol Almeida guanya la XIX Duatló de Vic en la seva categoria

Héctor Ramos marca un nou rècord i es queda a les portes de la marca per participar al Campionat d'Espanya de natació

Els cinc triatletes del CN Rubí a la XIX Duatló de Vic
Els cinc triatletes del CN Rubí a la XIX Duatló de Vic | Cedida/CN Rubí
Redacció
07 de març del 2023
La triatleta del CN Rubí Marisol Almeida va guanyar diumenge la XIX Duatló de Vic en la seva categoria (V3), i va aconseguir una molt bona 48a posició en la classificació general.

El club competia a Vic amb Almeida en categoria femenina i un equip masculí format per quatre triatletes: Ricard Valenzuela (8è a la categoria V2 i 124è en la general), Gerardo Blanco (24è en V2 i 191è en la general), Toni Matías (24è en V1 i 196è en la general) i Abelardo Gallego (31è en V2 i 219è en la general).

L'altra alegria del CN Rubí va arribar a la secció de natació, ja que Héctor Ramos va assolir un nou rècord absolut i en la categoria dels 17 anys del club en la prova de 200 estils, quedant-se a només 34 centèssimes de la mínima necessària per participar al Campionat d'Espanya. Aquesta fita es va aconseguir a la 4a jornada de la Lliga Infantil i els trofeus Júnior i Absolut de Catalunya, que es van disputar a les instal·lacions del CN Manresa i on van participar 12 esportistes del club - 5 nedadores i 7 nedadors - que van aconseguir rebaixar els seus temps.