1 de 10
Ràdio

La Sala acull aquest dimecres «Amb veu de dona», de la Cadena SER

Al llarg de dues hores, diverses dones debatran sobre diferents temes des de la perspectiva de gènere

El teatre municipal La Sala acull «Amb veu de dona», organitzat per la Cadena SER | Marta Casas
per RubiTV.cat, Rubí | 13 de març de 2023 a les 10:49 |
Aquest dimecres, el teatre municipal La Sala de Rubí acollirà el programa Amb veu de dona, de la Cadena SER, una jornada que servirà per "compartir inquietuds, interessos i debatre sobre diferents temes des de la perspectiva de gènere" al llarg de dues hores i mitja a partir de les 17.30h.

L'acte comptarà amb la participació de la periodista Laura Fa, la filòloga Carme Junyent, la cantant Scorpio o l'artista Araceli Plata, entre d'altres. 


Les entrades per a l'espectacle són gratuïtes i es poden reservar a través d'aquest enllaç

Amb Veu de Dona és organitzat per l'emissora conjuntament amb l'Ajuntament de Rubí - que hi aporta 13.915 euros - i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini d'Instituts Odontològics i Clínica Opción Médica.


Programació completa de la jornada Amb veu de dona


El programa arrencarà amb la inauguració de l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i la benvinguda a càrrec de Jordi Finazzi, director de Ràdio Barcelona-SER Catalunya; i tot seguit la psicòloga Alba Alfageme farà una ponència sobre seguretat i perspectiva de gènere. A continuació, hi haurà una taula rodona sobre el paper de les dones en els moviments migratoris, moderada per la periodista de la SER i veïna de Rubí, Cristina García, i que comptarà amb la Liliana Reyes, investigadora del Centre d'Estudis i Recerca de Migracions de la UAB. 

La programació continuarà amb una altra taula rodona sobre la perspectiva androcèntrica als àmbits de la salut i la llengua, moderada per Soledad Domínguez i amb la participació de la lingüística Carme Junyent. Ser feminista i sobreviure al dia a dia serà el següent espai de la jornada, que consistirà en una entrevista a les periodistes Laura Fa i Marta Pontnou, autores de Els pecats de la xona i tot allò que la Moreneta ens perdona, i en el qual també es presentarà la història de dues emprenedores usuàries del servei RubiEmpresa. Finalment, Adrià Soler (Els40) conversarà amb Scorpio i Araceli Plata sobre Les dones al món artístic: imparables, abans d'acomiadar la jornada amb una actuació musical.

Durant la jornada també es visionaran alguns dels treballs de la Mostra de Vídeos per la Igualtat, creats per alumnes de batxillerat artístic de l’Institut la Serreta de Rubí.

 

Participació