1 de 10
Trànsit

Afectacions al trànsit a la plaça Celso Emilio Ferreiro per obres

Els treballs s'iniciaran dijous i acabaran dilluns, i comportaran la desviació de dues línies del bus urbà

per RubiTV.cat, Rubí | 22 de març de 2023 a les 17:42 |
Aquest dimecres, a causa dels treballs del Pla d'Asfaltatge que està duent a terme l'Ajuntament de Rubí en les últimes setmanes, serà necessari tallar el trànsit de manera puntual a la plaça Celso Emilio Ferreiro, un cop acabades les obres de reforma i reurbanització.

Aquestes tasques comportaran el desviament del transport públic urbà des del dijous 23 fins al dilluns 27 de març, concretament les línies L4 i L5.


Pel que fa a la L4 - Can Rosés, després de la parada Carrasco i Formiguera, el bus es desviarà pel carrer Sant Salvador i al final d'aquest carrer, a la cantonada amb la plaça de l'Esbart Dansaire, farà una parada alternativa i reprendrà el recorregut habitual. Així, queden anul·lades les parades Celso Ferreiro i Sabadell.

Pel que fa a la L5 - Can Rosés, en direcció a l'Estació FGC, després de la parada Sabadell es desviarà pel carrer Santa Rita i després cap a l'esquerra, cap al carrer Sant Salvador. Després continuarà pel carrer Sant Salvador creuant el carrer Carrasco i Formiguera i seguirà en direcció a la plaça Jesús i Maria i girarà a la dreta per agafar Santa Eulàlia, on es reprendrà la línia. En aquest cas, la parada que s'anul·la és Orso.

 

Participació