L'Obrador Coral farà un Concert de Primavera molt especial

Comptarà amb la col·laboració de la Coral Sant Cugat del Club Muntanyenc i membres dels Antics Escolans de Montserrat

Imatge d'un concert de l'Obrador Coral a l'Església de Sant Pere
Imatge d'un concert de l'Obrador Coral a l'Església de Sant Pere | OCB
Redacció
20 de març de 2023, 11:14
L'Obrador Coral de Rubí oferirà aquest diumenge el tradicional Concert de Primavera, enguany amb una producció molt ambiciosa en què estaran acompanyats per la Coral Sant Cugat del Club Muntanyenc i membres dels Antics Escolans de Montserrat. De fet, després d'estrenar el concert a Rubí aquest diumenge, el portaran al Monestir de Sant Cugat (22 d'abril) i a la Basílica de Montserrat (6 de maig).

El concert es composa d'obres litúrgiques de gran bellesa i dificultat vocal, ja que moltes de les obres són a sis i fins i tot a vuit veus, d'autors com Cererols, Pau Casals, Anselm Ferrer, Antoni Nicolau, Joseph Rheinberger o Txaikovski. Peces que aporten pau espiritual, conviden a la calma i la reflexió, evoquen el dolor per la pèrdua però sense perdre de vista l'esperança del renaixement: en definitiva, que apropen a l'època de la Setmana Santa.

El projecte comptarà amb la direcció de Jordi Boltes i, en aquesta ocasió, l'acompanyament a l'orgue d'Eloi Javier. El concert a Rubí serà in memoriam del company de l'Obrador Coral Àngel Parera, que va morir el passat mes de gener.

Els concerts a l'Església de Sant Pere de Rubí i al Monestir de Sant Cugat seran a les 20h, mentre que el que es farà a la basílica de Montserrat serà a les 20.30h.