La família de l'exdona del regidor denunciat per maltractaments demana «respecte»

Segons Antonio Santiago, pare de la dona i portaveu familiar, "l'estan increpant i insultant" pel carrer

Roda de premsa de Veïns per Rubí, el passat 15 de març
Roda de premsa de Veïns per Rubí, el passat 15 de març | Cedida/Veïns per Rubí
Redacció
27 de març del 2023
Actualitzat el 02 d'abril a les 21:47h
Poc més de deu dies després de la roda de premsa de Toni García, actual portaveu de Veïns per Rubí i candidat a l'alcaldia per aquesta formació, anunciant que presentaria una demanda per denúncia falsa contra la seva exdona, que l'acusa de maltractaments, la família de la víctima ha emès un comunicat de resposta a aquestes declaracions. 

Antonio Santiago, representant de la família, acusa García de "fer servir la seva imatge de polític i personatge públic per mediatitzar la seva dona, desprestigiar-la i, en conseqüència, també als seus fills, que són menors". Santiago recorda que l'exdona de García és una persona anònima, "i així volem que segueixi sent", i per això no estan disposats en aquest "circ mediàtic". "No entenem què es pretén amb tot això", diu la família, en referència a l'enviament del comunicat de premsa de Veïns a mitjans tant locals com d'àmbit nacional.

A més, consideren "totalment innecessari" que es donessin tots els detalls que es van comentar a la declaració, ja que deixen l'exdona del regidor "en molt mal lloc com a mare i com a dona": la família denuncia que l'estan increpant i insultant pel carrer, i que això no es pot permetre. "Per ella ha estat molt difícil donar el pas i denunciar uns fets tan greus", expliquen, i posen èmfasi en l'esforç que ha fet l'afectada perquè tot plegat no transcendís a l'opinió pública.

Per tot plegat, i per defensar el paper "com a mare, dona i persona" de l'exdona del portaveu dels independents, la família demana que es deixi de "confabular" al voltant d'aquests fets tan greus, que ja estan en mans de la Justícia. 

La família de Santiago nega cap vinculació de l'Alcaldia amb la denúncia

Respecte a la relació de la denúncia de l'exdona de García amb una suposada trobada amb l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, Santiago assegura que "no tenen res a veure". També asseguren no entendre "quina relació té fer menció d'un dels casos mediàtics que l'advocat de Toni García [Raúl García Barroso] ha dut a terme", en referència al Cas Mercuri.