L'AUP organitza la primera Escola de Primavera a Rubí

Durant dos dissabtes, la formació oferirà xerrades sobre salut mental, emergència climàtica, l'urbanisme o la seguretat, entre d'altres

Membres de l'AUP participaran a les diverses xerrades i debats
Membres de l'AUP participaran a les diverses xerrades i debats | Marta Casas
Redacció
21 d'abril del 2023
Actualitzat el 24 d'abril a les 23:46h
L'Alternativa d'Unitat Popular ha organitzat, per als pròxims dos dissabtes, la seva primera Escola de Primavera, que es farà al CRAC de 10h a 13.30h en diverses franges horàries i en dos espais diferents, i que comptarà amb membres de la formació, ponents d'àmbit nacional i experts en diverses matèries.

Així, aquest dissabte, 22 d'abril, la primera jornada arrencarà amb una xerrada sobre salut mental, amb Nataxa Ruzafa, Rocío Rosés i Alba Aguilà (10h - 11.30h), i de 12h a 13.30h es podrà escollir entre dues ponènies: sobre serveis públics (Fora Florentinos dels serveis públics), amb Marina Dolset i Maria Sirvent, i propostes sobre Com fer front a l'emergència climàtica?, amb l'ambientòleg Jordi Simó i l'activista de la Plataforma Rubí Sense Abocadors Montse Rousse.

Dissabte vinent, el 29 d'abril, a les 10h també hi haurà dos espais: Dissenyem el Rubí dels pròxims 20 anys, amb Sandra Bestraten, Josep Milà i Pau Puig, i Com garantim el dret a l'habitatge?, a càrrec de Santi Aranya, Martina Silva i Mercedes Farré.

I a les 12h, a l'espai 1 Betlem Cañizar i Lluís Perarnau analitzaran i faran propostes sobre la seguretat i, a l'espai 2, es faran diverses propostes d'oci i lleure juveil amb Aina Milà, Pablo López, Daniel Tejerina i Helena Fajula.

Segons l'AUP, Rubí té per endavant "reptes importants com a ciutat" durant els propers anys i "ens caldrà tota la intel·ligència col·lectiva per entomar-los", i és per això que conviden a tota la ciutadania a debatre sobre aquestes qüestions crucials. En acabar les xerrades, els assistents podran gaudir d'un vermut a càrrec del col·lectiu La Ràbia.