Junts presenta la llista electoral i els eixos principals del programa

Ivan Vila assegura que la seva llista "encarna els valors de canvi que volem que s'estengui a tots els racons de Rubí

Foto de família de Junts al final de l'acte
Foto de família de Junts al final de l'acte | Cedida/Junts Rubí
28 d'abril del 2023

Junts Rubí ha presentat aquest dimecres, en un acte públic, els 31 membres de la llista que presentaran a les eleccions municipals del 28 de maig, una llista que l'assemblea de la formació va ratificar el passat 12 d'abril, encapçalada per Ivan Vila.

El candidat assegura que la llista de Junts "encarna els valors de canvi que volem que s'estengui a tots els racons de la vida pública", i que que és un reflex del conjunt de la societat de Rubí: n'ha destacat membres de la cultura popular, d'entitats, comerciants, estudiants, autònoms, responsables veïnals... Amb aquest equip, Junts manifesta la voluntat de "posar fi a la prepotència dels que fa més de 20 anys que manen a Rubí", a qui no considera "útils per afrontar els reptes socials i econòmics" que té la ciutat, i tot plegat insistint en el concepte "en positiu", que Junts ha convertit en el fil conductor de la seva campanya.

Lourdes Ciuró, exconsellera de Justícia amb qui Vila va treballar durant uns mesos, Mònica Sales, diputada de Junts al Parlament i Carmela Fortuny, exalcaldessa de Sant Cugat, han acompanyat l'alcaldable en l'acte de presentació de la llista, i n'han destacat valors com la capacitat de treball, d'escolta i de trobar solucions.

Pel que fa al programa, Vila ha recordat els cinc eixos bàsics - "una ciutat més segura i cívica, més neta i sostenible, que doni més suport a les entitats i que doni oportunitats a tothom" - i ha recordat algunes de les propostes que ja ha fet el grup en matèria de seguretat, urbanitzacions o ocupabilitat, i ha posat l'accent en la necessitat de fer "avançar la ciutat" en diversos àmbits, després de "molts anys de retrocés" en alguns aspectes.

L'acte, al qual han assistit més de 150 persones, ha comptat amb una actuació inicial i final de Malparits, grup de tribut a Sopa de Cabra, i una copa de cava per als assistents.