1 de 10

ENQUESTA | Quin partit votaràs a les eleccions municipals del 28-M a Rubí?

Vota i participa a l'enquesta de RubiTV.cat!

Una votant dipositant la papereta a l'urna. | Adrià Costa
per RubiTV.cat, Rubí | 2 de maig de 2023 a les 08:51 |
Queda poc menys d'un mes perquè els rubinencs tornin a ser cridats a les urnes per exercir el seu dret a vot, dipositar la papereta i decidir quines majories hauran de liderar l'Ajuntament de cara als pròxims quatre anys. Les eleccions municipals del 2023 són a tocar, i ja coneixem els detalls més importants: qui són els candidats, què hi ha en joc, quines són les llistes completes... 

Després d'un mandat convuls amb un govern en minoria, el PSC va tornar a guanyar les eleccions però aquest cop amb una còmoda majoria configurada amb En Comú Podem. Per altra banda, ERC continuava augmentant el seu suport - de 2 regidors el 2011 a 5 el 2015 i 7 el 2019 - i algunes formacions, com Junts i el PP, desapareixien del ple. Ciutadans i l'AUP resistien, tot i perdre alguns suports, igual que Veïns per Rubí, que en canvi augmentava el nombre de vots malgrat no arribar a obtenir un segon regidor. Primàries - formació que, en principi, no serà una opció a les eleccions de 2023 - i Vox no van passar el tall per obtenir representació municipal. Aquest 2023 es presenten dues candidatures noves a Rubí: Valents i Som-hi Rubí.

Tot plegat només ho sabrem del cert després de superar l'intens maig que tenim per davant; però fins aleshores, vota i participa a l'enquesta de RubiTV.cat per anar copsant com estan els ànims!

 


 

Participació