En Comú Podem presenta les seves propostes en matèria d'habitatge

La diputada Susana Segovia acompanya la formació morada en l'inici de la campanya electoral

La diputada Susana Segovia acompanya En Comú Podem Rubí per explicar les propostes en matèria d'habitatge
La diputada Susana Segovia acompanya En Comú Podem Rubí per explicar les propostes en matèria d'habitatge | Ràdio Rubí/Pamela Martínez
Redacció
15 de maig del 2023

En Comú Podem Rubí ha iniciat aquest divendres la campanya electoral amb un dels seus temes estrella: el dret a l'habitatge. Una regidoria que ha sigut responsabilitat d'Ànnia Garcia aquest mandat, que ha suposat una inversió de quatre milions d'euros a la ciutat en els últims quatre anys per a projectes executats o en procés i que impulsarà, en el futur, nous habitatges a Sant Jordi Park que es podrien ampliar amb una modificació del POUM

En el marc d'una trobada informativa amb els mitjans, acompanyats de la diputada de la formació Susana Segovia, els Comuns han posat èmfasi en la necessitat d'invertir per garantir l'accés a l'habitatge, tant per part de la Generalitat com de l'Ajuntament, i ha anunciat la creació d'un nou servei d'atenció a llogaters.

Per la seva banda, Segovia ha reivindicat la llei estatal d'habitatge que permetrà avançar en solucionar l'emergència habitacional, i també ha atribuït el mèrit de les expropiacions a pisos buits de grans tenidors al fet que des de Rubí s'hagi fet un registre de pisos buits. En aquest sentit, ha demanat "més valentia" i més recursos per ampliar el parc de lloguer social.

Per tal d'avançar en aquestes polítiques d'habitatge, entre d'altres, la formació considera el POUM com l'element clau, per tal de fer una ciutat "sostenible i pensada per a les persones". Així, el document del nou planejament urbanístic de Rubí serà una de les prioritats per als Comuns, com ha remarcat Andrés Medrano. L'alcaldable d'En Comú Podem diu que la seva intenció és assegurar que els projectes que ha impulsat la seva formació en aquest mandat puguin fer-se realitat en el període 2023-2027 i, així, continuar "transformant la ciutat".