L'espai sòcio-cultural L'Aurora reobrirà per Festa Major

A partir del setembre, l'entitat organitzarà una jam session cada dijous i un concert cada cap de setmana

Un dels concerts a l'Espai Socio Cultural L'Aurora
Un dels concerts a l'Espai Socio Cultural L'Aurora | Espai Socio Cultural L'Aurora
Redacció
08 de juny del 2023
L'Espai sòcio-cultural L'Aurora, que acull les activitats lúdiques, musicals i artístiques que fa la CGT, reobrirà les portes després d'un parèntesi de gairebé tres anys a causa de les obres de reforma i millora de l'edifici històric on el sindicat té la seu a Rubí.

Així, l'Espai reprendrà l'activitat els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol, coincidint amb la Festa Major de Rubí. El dijous 29 (19h) hi haurà una jam session, divendes 30 es faran dos concerts, Oh Revival! (20h) i Clippers (22h), i dissabte 1, Atalaya (20h) i La Penúltima (22h).

A partir del setembre, l'entitat preveu fer quatre concerts i quatre jam sessions mensuals, els dissabtes o diumenges i els dijous, respectivament. L'Aurora vol mantenir les col·laboracions amb entitats musicals de Rubí com abans de la pandèmia i les obres. A més, obre les portes a noves col·laboracions amb entitats i grups musicals que necessitin disposar d'un espai on fer els seus concerts.

L'entitat anima la ciutadania de Rubí a fer-se socis, per animar a mantenir un espai estable on els grups i solistes de qualsevol grup musical puguin actuar i exercir la seva professió o afició.