1 de 10
Donació de sang

Vols donar sang aquest estiu a Rubí?

El Banc de Sang activa una quarantena de punts de donació a zones turístiques i habilita un apartat a la web per consultar quan has d'esperar per donar sang si has fet un viatge

La furgoneta de donació de sang davant de la Biblioteca de Rubí | Marta Casas
per Nació, Rubí | 24 de juliol de 2023 a les 17:54 |
La ciutadania de Rubí tindrà fins a quatre oportunitats per donar sang aquest estiu, en quatre cites a la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler.

Les jornades, organitzades pel Banc de Sang i Teixits, seran els dies 12 i 26 de juliol i el 16 i el 23 d'agost. Tots els participants rebran com a obsequi descomptes per a entrades per al Poble Espanyol de Barcelona. Les hores per al pròxim dimecres ja s'han esgotat, però al calendari de recollida es podran reservar a mida que s'apropi la pròxima data.


L'entitat recorda que durant els mesos més calorosos de l'any, les donacions continuen sent imprescindibles, i calculen que a l'estiu caldran 40.000 donacions per donar resposta a més de 30.000 transfusions previstes. El canvi de rutines i les vacances són els motius pels quals baixa més la donació durant aquests mesos, i per això s'han activat una quarantena de punts de donació a les zones turístiques.

A més, el Banc de Sang ha activat un apartat a la web per comprovar si hi ha algun impediment per donar sang si s'ha fet un viatge a l'estranger.

 

Participació