1 de 10
Salut

Dues empreses de Rubí participen a la primera edició del Healthcare Vallès de Cecot

El programa té un triple objectiu: incentivar l'emprenedoria disruptiva, fomentar el hub a la comarca i crear sinergies entre empreses consolidades i noves start-ups

Primera trobada de Healthcare Vallès | Cecot
per Nació, 18 de setembre de 2023 a les 11:10 |
El nou programa de la Cecot Healthcare Vallès, que vol fomentar l'emprenedoria disruptiva del sector de la salut, comptarà amb una quinzena de participants en la seva primera edició, que arrencarà el pròxim 19 de setembre.

Durant tres mesos, s'oferirà un itinerari formatiu relacionat amb el model de negoci, estratègia, vendes, màrquetinc i gestió financera especialitzades en l'àmbit sanitari, i podran mantenir contacte amb empreses consolidades de l'ecosistema, per poder generar sinergies. Les empreses consolidades participants al Healthcare Vallès són MútuaTerrassa, el Consorci Sanitari de Terrassa, Vitaly, Moehs Ibèrica, Bbraun i Egarsat.


A més, Healthcare Vallès serà una de les 29 preacceleradores que formarà part del programa Primer 2023, del Departament d'Economia i Treball, i que vol estendre arreu del territori català l'efecte de hub tecnològic de Barcelona. El programa compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Healthcare Vallès persegueix un triple objectiu: incentivar l'emprenedoria disruptiva al sector healthcare; fer-ho en un territori com el Vallès, amb una gran varietat de serveis de l'àmbit de la salut i fomentar la creació de sinergies entre les empreses consolidades i les noves start-up. Així s'explicava Judit Pañella, project manager del programa, en la primera trobada del Primer 2023. 

L'ecosistema del sector salut al Vallès

El sector de la salut al Vallès Occidental es caracteritza per una àmplia varietat de serveis mèdics i sanitaris que cobreixen les necessitats de la població local: hospitals i centres de salut públics i privats i centres d'atenció primària; centres de recerca i universitats que desenvolupen activitats de recerca en el camp de la salut i la biomedicina, indústria farmacèutica i biotecnològica, amb "un paper important en el desenvolupament de medicaments i teràpies innovadores"; centres de formació sanitària com l'Escola Superior de Ciències de la Salut i centres de formació professional amb estudis relacionats amb l'atenció sanitària, serveis especialitzats en àrees com odontologia, oftalmologia, fertilitat, fisioteràpia... 

 

 

Participació