Ràdio Rubí engega una campanya de recollida de joguines i regals

L'emissora municipal vol posar l'èmfasi en un sector de la població: els adolescents

Ràdio Rubí vol contribuir a que tots els infants i joves de la ciutat tinguin regals
Ràdio Rubí vol contribuir a que tots els infants i joves de la ciutat tinguin regals | Cedida
Nació
28 de novembre del 2023
Actualitzat a les 17:15h

Ràdio Rubí ha posat en marxa una campanya de recollida de joguines i regals per col·laborar amb la Creu Roja. Sota el lema Regals per a tothom, l'emissora municipal vol ajudar les entitats solidàries a arribar a un segment de la població al qual encara costa d'arribar: els adolescents

Les entitats, i els mateixos Serveis Socials, confirmen que hi ha moltes famílies en una situació econòmica desfavorable que tenen problemes per fer regals de Nadal als nois i noies més grans.

Totes les joguines i regals es poden lliurar a la seu de l'emissora municipal, a l'edifici de l'Escardívol, de dilluns a divendres de 8h a 20h, fins al 22 de desembre. Tot el que es reculli es lliurarà a la Creu Roja Rubí-Sant Cugat-Valldoreix, que és qui s'encarregarà de repartir-ho entre les famílies de Rubí que més ho necessiten. Tots els regals han de ser nous, no bèl·lics ni sexistes.

L'any passat, la Creu Roja va recollir 2.200 joguines que es van repartir per a 381 infants de Rubí, i enguany s'ha marcat l'objectiu d'arribar als 500.