Rubí ofereix un espai gratuït de cura tres dissabtes del mes de desembre

El servei s'adreça a famílies amb infants de 3 a 12 anys

L'Espai Creixença, a la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler
L'Espai Creixença, a la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler | Localpres
Nació
30 de novembre del 2023
Actualitzat a les 12:20h
L'Ajuntament de Rubí ofereix un servei de cura i cangur gratuït tres dissabtes del mes de desembre per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies de Rubí. El servei s'adreça a famílies amb infants de 3 a 12 anys que necessitin puntualment un temps per a fer gestions, encàrrecs o simplement un respir els dissabtes al matí.

El servei s'oferirà els dissabtes 2, 16 i 23 de desembre, a l'Espai Creixença de la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler, en una prova pilot que preveu ampliar-se i dotar-se de més recursos l'any 2024 si s'observa una bona acollida. Es poden escollir dos torns, de 10h a 11.30h i d'11.30h a 13h, i cada infant només pot accedir a un torn d'un dissabte concret. Per accedir-hi, s'ha de sol·licitar plaça a través d'aquest formulari. que trobaran al web municipal. El servei confirmarà la disponibilitat de places a cada família.

Aquesta iniciativa està finançada a través del Pla Corresponsables (2021-2023) del Ministeri d'Igualtat i el Departament d'Igualtat i Feminismes.