El Servei de Polítiques d’Igualtat proposa deconstruir els mites de l’amor romàntic

La xerrada-taller, vinculada amb la història de Sant Jordi, tindrà lloc el proper 29 d'abril a l'Ateneu

Una parella
Una parella | Pexels
Redacció
23 d'abril del 2019
Actualitzat el 24 d'abril a les 19:40h
El Servei de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Rubí ha programat per al pròxim dilluns 29 d'abril la xerrada-taller Desconstruïm mites i llegendes de cavallers salvadors i damisel·les per salvar. L'activitat tindrà lloc a les 17 h a l'Ateneu Municipal i anirà a càrrec d'una psicòloga del Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD).

En aquesta xerrada, s'analitzarà d'on venen els mites de l'amor romàntic com els actes heroics de cavallers com Sant Jordi, les submises damisel·les en perill o els temibles dracs a derrotar, i per què ens agraden tant. També es donaran pistes de com aprendre a estimar-nos en totes les nostres facetes i a no dependre emocionalment dels altres.

La xerrada-taller s'emmarca en un nou cicle d'activitats mensuals que, sota el títol Cicle 3.0, vol oferir noves visions de l'amor i de les formes de relacionar-se, amb l'objectiu últim de prevenir la desigualtat entre gèneres i les conductes abusives. Després d'aquesta primera proposta per al mes d'abril, al maig tindrà lloc la xerrada Em separo: fracàs o oportunitat?. Aquesta activitat serà conduïda per una psicòloga i una advocada del SIAD, qui donaran resposta als interrogants que acompanyen un procés de separació.