Ciutadans demana fer president a Rivera perquè «defensi la unió i la igualtat»

L'auditori de la Biblioteca s'ha omplert amb motiu del darrer acte de campanya de C's a Barcelona

Acte de campanya electoral de C's
Acte de campanya electoral de C's | Carla Serra
Redacció
27 d'abril del 2019
Ciutadans (C's) ha triat la ciutat de Rubí per fer el darrer acte de la campanya electoral a les Eleccions Generals de la província de Barcelona. L'auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler ha acollit, aquest divendres, la trobada que ha comptat amb més d'un centenar de persones i amb les intervencions de Roberto Martín, alcaldable de C's a Rubí, Sonia Sierra, rubinenca i diputada al Parlament de Catalunya, Carina Mejías, número 5 a la llista de Barcelona, i Carlos Carrizosa, diputat i portaveu al Parlament per Ciutadans. 

Per la seva banda, Roberto Martín, diu que és "absolutament necessari que Albert Rivera entri al Govern d'Espanya" i s'ha mostrat molt confiat de cara a les eleccions de demà, diumenge 28 d'abril, afirmant que confia en tots aquells rubinencs i rubinenques que creuen en el seu partit, com ho van fer a les darreres eleccions. 

Sonia Sierra, ha explicat que Ciutadans és un partit que defensa la llibertat i la igualtat i que, a diferència de l'independentisme, "no permetran que es tracti com a ciutadans de segona aquells que han nascut fora de Catalunya". A més, ha recordat que les formacions independentistes "volen convertir en estrangers la meitat dels catalans" i assegura que perquè això no passi cal que la ciutadania confiï en C's: "Albert Rivera farà que Catalunya sigui un lloc tan acollidor com Rubí".

En aquest sentit, Mejías també ha demanat el vot a C's per "fer fora a Sánchez", i ha afirmat que "donar-li la clau del govern als separatistes és obrir la porta al següent xantatge i donar-li a Podem la ruïna econòmica d'Espanya".

Finalment, Carlos Carrioza, ha parlat de què "s'estimen Catalunya i que ningú els farà fora" i ha remarcat que "els demòcrates no ens deixarem guanyar contra els que volen atropellar els nostres drets". Una vegada més, ha demanat al vot a la ciutadania: "no hi ha res que no puguem fer plegats. Hem d'impedir el xantatge continu de l'independentisme".