Els socialistes consideren que són els únics capaços d'aturar l'extrema dreta

El número 2 per a les llistes del PSC de Barcelona ha visitat la ciutat aquest divendres

Francisco Polo amb l'equip del PSC de Rubí
Francisco Polo amb l'equip del PSC de Rubí | Carla Serra
Redacció
27 d'abril del 2019
Francisco Polo, número 2 per a les llistes del PSC a Barcelona, ha visitat aquest divendres Rubí acompanyat de l'alcaldable socialista, i actual alcaldessa, Ana María Martínez.

Durant la visita, Polo ha conegut la Masia de Can Serra, on s'ha interessat per les polítiques d'emprenedoria que es duu a terme en aquest equipament municipal. També han visitat el Mercat Municipal, un espai en què, segons Polo, es veu l'impacte de polítiques socialistes que "fan que la gent confiï en un partit com el Partit Socialista de Catalunya". Finalment,  aprofitant l'ocasió, s'han dirigit a la inauguració de la Fira del Vehicle Elèctric. 

Polo ha demanat a la ciutadania que demà, a les eleccions generals del 28 d'abril, voti als socialistes, ja que assegura que "és l'única força capaç d'aturar l'extrema dreta". En aquest sentit, ha remarcat que en aquestes eleccions "ens juguem un model de país que sigui o bé el d'avançar i mirar cap al futur, o el de retrocedir al passat". 

Una vegada finalitzada la campanya electoral, el número 2 de la llista de Barcelona s'ha mostrat molt optimista: "veiem a la gent molt alineada amb fer que el Partit Socialista es converteixi en aquest tallafoc de les tres dretes", però també ha dit que "en cap moment ens podem confiar".