Entrades exhaurides per seguir l'actuació de Miki a Eurovisió

L’Ajuntament ha habilitat dos espais a la ciutat, el Parc Audiovisual i el Teatre Principal, que oferiran la retransmissió en directe del conegut festival

Actuació de Miki.
Actuació de Miki. | RTVE
Redacció
17 de maig del 2019

Els dos espais habilitats per l’Ajuntament de Terrassa per seguir l’actuació de l’artista terrassenc Miki Núñez al Festival d’Eurovision 2019, el Parc Audiovisual i el Teatre Principal, han exhaurit les localitats abans de la celebració del conegut certamen.

Tant el Parc Audiovisual, amb prop de 200 places disponibles, com el Teatre Principal, amb 600, acolliran sengles retransmissions per animar l’actuació de l’artista sorgit de la darrera edició del programa musical Operación Triunfo, que s’ha emès enguany des del Parc Audiovisual de Catalunya. Totes les localitats d’aquests espais s’han reservat mitjançant la reserva i inscripció prèvia i gratuïta que es va obrir el passat mes d’abril.

El Teatre Principal, aquest dissabte, obrirà les seves portes a partir de les 19 h per facilitar l’accés a totes aquelles persones que, mostrant el seu DNI, acreditin la inscripció realitzada. Amb la polsera que serà lliurada, s’adjuntarà una entrada numerada al teatre, raó per la que es recomana que si es vol disposar de vàries localitats contigües, cal entrar en grup.

Al vestíbul del teatre, a més, hi haurà voluntaris d’El Rebost, Centre de distribució social d’aliments de Terrassa, que recolliran els aliments no peribles que, de manera voluntària, es va sol·licitar en la reserva de places per a l’esdeveniment. Està previst que l’accés al teatre per primera vegada, per validar la reserva prèvia, es tanqui a les 22 h, tot i que durant la retransmissió de la gal·la es permetrà entrar i sortir del teatre amb la polsera.

El dissabte, s’habilitarà el bar del teatre, situat a la primera planta, on es podran comprar begudes i entrepans. Aquest serà l’únic espai on es podrà consumir, ja que tant a dins de la sala com al vestíbul, està prohibit. La festa serà amenitzada i conduïda pel periodista de Canal Terrassa Oriol Carreras.

Bus gratuït per accedir al Parc Audiovisual 

Pel que fa a la festa al Parc Audiovisual de Catalunya, va ser la primera que es va convocar, exhaurint les localitats disponibles en poques hores, i el que va propiciar que s’habilités el Teatre Principal com a segona opció. Els inscrits a aquesta festa han estat convocats a les 19 h a l’Estació del Nord, ja que per accedir al Parc només es podrà fer amb els busos gratuïts habilitats per a l’ocasió. L’acreditació per accedir a la festa del PAC es farà abans de pujar als vehicles, per garantir que es compleixen amb tots els requisits d’accés: document d’identitat, majoria d’edat o tenir entre 16 i 17 anys, acompanyats d’una persona adulta.


A diferencia de la gala al Teatre Principal, que es permet l’entrada a menors de 16 anys (acompanyats d’una persona major d’edat), en aquesta només s’hi han pogut inscriure majors d’edat o aquells i aquelles que tinguin 16 o 17 i hi vagin acompanyats d’un adult. Una vegada al Parc Audiovisual, els i les assistents podran dipositar els aliments no peribles de la inscripció a uns contenidors d’El Rebost, i podran assistir a les festa que serà conduïda per Mateo Vergara, que amenitza les gales d'OT.

En aquest espai també es disposarà de servei de càtering, així com un espai exterior (chill out) per poder sortir durant la retransmissió. Una vegada finalitzada la gal·la, els mateixos autobusos desplaçaran als assistents al punt de sortida.

Gran audiència

El Festival d’Eurovisió 2019, que se celebra enguany a Tel Aviv, preveu una audiència de més de 200 milions de persones de tot el món. Aquesta és la 64 edició d’un festival de música on hi participen països de la Unió Europea de Radiodifusió, en el qual Espanya hi participa des de l’any 1961, a través de Radio Televisió Espanyola – RTVE.

Miki Nuñez és un cantant terrassenc, que va ser escollit per l’audiència del programa Operación Triunfo per a representar a l’estat espanyol en el famós festival de música amb la cançó “La venda”, escrita per Adrià Salas, integrant del grup La Pegatina.