Carrizosa: «Ciutadans és l'únic vot constitucionalista útil per a evitar que el PSC pacti amb ERC als ajuntaments»

Carlos Carrizosa i Sonia Sierra han visitat el Mercat Municipal acompanyats de l'alcaldable de Ciutadans, Roberto Martín

Carlos Carrizosa i Sonia Sierra amb membres de Cs de Rubí
Carlos Carrizosa i Sonia Sierra amb membres de Cs de Rubí | Cedida
Redacció
21 de maig del 2019
Actualitzat el 22 de maig a les 11:26h
Aquest dimarts al matí Carlos Carrizosa, portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya per Ciutadans, i Sonia Sierra, també diputada, han visitat el Mercat Municipal de Rubí acompanyats de l'alcaldable de la formació local, Roberto Martín.

Carrizosa ha mostrat el seu suport a Martín i a tots els membres de la candidatura i ha assegurat que "el vot taronja és l'únic que pot actuar com a mur de contenció contra el separatisme i el populisme" i "l'únic que pot evitar que el PSC pacti amb ERC als ajuntaments" de cara a les eleccions del 26-M. 

En aquest sentit, el portaveu parlamentari també ha afegit que votar al PP suposa "córrer el risc de tirar el vot", ja que si no obtenen representació, el vot al PSC podria anar dirigit a "afermar a ERC, a penjar llaços grocs a l'ajuntament o a pagar xiringuitos com l'Associació de Municipis per la Independència". 

Durant la passejada per l'equipament municipal, Roberto Martín ha interactuat amb els diferents paradistes per mostrar-los el seu "total suport", ja que en els últims anys, diu, han perdut clientela possiblement a causa de la falta d'aparcament en la zona. El candidat s'ha compromès a "impulsar totes les mesures necessàries per a atreure a més ciutadans de Rubí fins a aquest mercat" i ha avançat la possibilitat d'"animar als veïns de les zones disseminades i d'altres barris de Rubí a desplaçar-se fins al mercat ampliant l'horari del pàrquing municipal i amb espais rotatoris gratuïts per als usuaris de la llotja".