Veïns per Rubí vol millorar el verd urbà

La formació liderada per Toni García aposta per millorar el parc de Ca n'Oriol i crear un nou parc al barri de Can Fatjó

Roda de premsa de Veïns per Rubí
Roda de premsa de Veïns per Rubí | Sergio Cerdán
Redacció
23 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:36h
La formació municipalista Veïns per Rubí (VR) segueix explicant algunes de les seves propostes del programa electoral pels pròxims comicis i en aquesta ocasió ho ha fet al centre cívic del barri de Can Fatjó per donar a conèixer les iniciatives per millorar l'espai verd de la ciutat.

El candidat a l'alcaldia de la formació Toni García ha explicat que fa 4 anys van plantejar la proposta de crear un nou parc al barri de Can Fatjó, concretament des del centre cívic fins a l'altra banda de la via, un projecte que encara avui dia volen tirar endavant. Segons García, l'objectiu és condicionar el terreny, fent una actuació mínima com ara instal·lar bancs i taules de fusta integrades en l'entorn verd. En aquest sentit, ha explicat que per cobrir la part de la via caldria demanar el permís a la Generalitat i, per tant, seria una de les primeres propostes que portarien al ple municipal si obtenen representació. 

D'altra banda, aposten per mantenir el parc de Ca n'Oriol i millorar-lo construint nous equipaments com lavabos públics, instal·lant més bancs i posant senyalització de les rutes del parc, entre d'altres. 

Finalment, proposen plantar centenars d'arbres nous i ampliar el verd dels arbres que ja hi ha actualment per ampliar el verd urbà i, així, obtenir més ombres a tota la ciutat.