Xavier Corbera, ERC: «Sortim a guanyar perquè la ciutat hi guanyi»

La formació local ha tancat els 15 dies de campanya electoral amb una xocolatada a la pastisseria La Lyonesa

L'acte final de campanya d'ERC s'ha celebrat a La Lyonesa
L'acte final de campanya d'ERC s'ha celebrat a La Lyonesa | Sergio Cerdán
24 de maig del 2019
Actualitzat el 26 de maig a les 8:48h

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Rubí ha celebrat aquest divendres a la tarda el darrer acte de la campanya electoral per a les eleccions del pròxim diumenge 26 de maig. La celebració s'havia de fer a la plaça 11 de Setembre però a causa de la pluja han acabat fent una xocolatada a la pastisseria La Lyonesa.

Xavier Corbera, cap de llista dels republicans, ha agraït als membres de la formació i als simpatitzants la feina feta, així com a la ciutadania que s'ha interessat pel seu projecte: "Hem pogut veure aquesta il·lusió que hi ha a Rubí per una nova etapa amb noves persones i noves idees".

"Dilluns no podrem tirar enrere i això vol dir que diumenge hem de pensar molt el nostre vot", diu Corbera. Per això, ha assegurat que "som la garantia, i la garantia vol dir tenir un bon projecte, tenir les millors persones per poder assolir les màximes responsabilitats a partir de diumenge i, sobretot creure-s'ho i estimar-se la ciutat". 

Un cop més, ha afirmat que en cap cas pactaran amb el PSC per tal de fer realitat el canvi que necessita Rubí: "Sortim a guanyar, perquè aquesta ciutat hi guanyi".