El Torneig Dr. Guardiet arriba a la seva 11a edició

L'Escola Montserrat celebra, com cada any, la jornada esportiva més important de l'escola

Alumnes de l'Escola Montserrat
Alumnes de l'Escola Montserrat | Escola Montserrat
Redacció
29 de maig del 2019
L'Escola Montserrat celebra un any més el Torneig Dr. Guardiet, que enguany arriba a la seva 11a edició. La jornada esportiva més important de l'escola tindrà lloc el pròxim dissabte 1 de juny.
 
Més de 180 infants passaran durant el matí pel centre fent activitat física i posant els valors de l'esport com a protagonistes. A més, cada any, durant la jornada, es reconeix la tasca esportiva d'algun exalumne; Enguany la premiada serà l'Ariadna Ruiz, campiona del món amb la selecció espanyola juvenil de waterpolo.

A les 9 h del matí arrenca un torneig de futbol sala al pati principal de l’escola. Hi participen 4 equips del centre i 4 equips convidats, que seran el prebenjamí del Rubí FS, l’equip benjamí de l’escola Maristes Rubí FS, l’aleví de l’escola 25 de Setembre i un altre aleví del centre Ribas Rubí. En total, al voltant de 80 jugadors i jugadores de futbol sala.
 
Mentrestant, a l’altre pati de l’escola hi haurà les exhibicions dels grups d’iniciació esportiva i de jocs motrius a partir de les 10 h, que aglutinen uns 30 alumnes, els més petits del centre. En aquest mateix espai, a partir de les 11.30 h, arribarà el plat fort de la jornada de la mà dels tres grups de dansa de l’escola i els dos de patinatge. Presentaran les
coreografies de competició i exhibició de la temporada i, seguidament, interpretaran un
festival sota la temàtica La màquina del temps. Més de 60 infants transportaran al públic en un viatge musical i artístic des de les dècades dels 50, 60, 70, 80, 90, i fins a l’actualitat.

Per la seva banda, els alumnes de robòtica faran una exhibició al taller de tecnologia per demostrar tot allò que han après durant el curs.

A més, els assistents també podran gaudir, enguany, de la mostra del Demo Team, de l'escola MAC Rubí, guanyadors del campionat europeu de taekwondo, i d'una exhibició a càrrec dels alumnes de robòtica per demostrar tot allò que han après durant el curs.