Concerts de jazz i d’autor al Celler Modernista i de música clàssica al Monestir, algunes propostes d'estiu a Sant Cugat

Entre les bandes figura Mishima, també hi ha programat teatre, lectures dramatitzades i itineraris guiats;

NacióDigital
05 de juny del 2019
Sant Cugat ha presentat la 4a edició de Sant Cugat al descobert, l'agenda d'activitats culturals per a l'estiu pels diferents barris del municipi. Una programació amb musica clàssica, jazz, d'autor, teatre, lectures dramatitzades, itineraris guiats, cinema i performances d'arts visuals que s'allargaran fins al setembre. 

Hi haurà concerts de jazz i de música d'autor catalana al Celler Modernista, de música clàssica al Claustre, també desfilarà per la localitat Mishima, el Duo Alabau-Rovirosa i WOM's Collective, entre d'altres. 

En l'apartat teatral, n'hi haurà de petit format amb la representació de El malalt imaginari, una versió a càrrec del Teatre l'Ombra. Entre les novetats d'enguany, hi ha les I Jornades de Música Antiga Contratemps i performances d’arts visuals al terrat del Centre d’Art Maristany.

El certamen arrenca aquest cap de setmana amb el concert de Blue Banana Jazz Quartet al Celler Modernista. En total hi ha previstes 35 activitats culturals repartides en 12 programes diferents destinades a tots els públics.