Menys èxit de l'esperat en la 14a edició de la Botiga al Carrer

La proposta organitzada per Comerç Rubí ha tret aquest dissabte a l’illa de vianants 104 establiments comercials

104 establiments comercials han sortit al carrer
104 establiments comercials han sortit al carrer | Localpres
Redacció
11 de juny del 2019
La 14a edició de La Botiga al carrer que ha organitzat Comerç Rubí ha tret aquest dissabte a l’illa de vianants 104 establiments comercials de tots els sectors en una nova festa gran del comerç local. Aquest any, la proposta ha crescut per Maximí Fornés, Pere Esmendia i Magí Ramentol. Això i tot no ha tingut una participació tan alta com en altres anys anteriors.

La Botiga al Carrer s’ha acompanyat d’activitats paral·leles que han fet de la proposta comercial, una festa de ciutat. Durant tot el dia, la ciutadania s’ha pogut afegir al Rubiguiem que ha convidat als veïns i veïnes a escriure els seus records sobre la ciutat al voltant d’una exposició de fotografies antigues. Aquesta iniciativa sembla que ha agradat a la ciutadania, ja que l'entitat ha calculat l'atenció de fins a 800 persones. A més, 160 infants han participat en el Pintacares, més de 130 nens i nenes s’han sumat al taller de clauers i la perruqueria Jyoti Style ha depilat gratuïtament amb fil a 107 persones.

La música ha tingut una especial presència a La Botiga al carrer amb la McKensy’s Clan Band, que ha fet dues cercaviles musicals, i les propostes del 6è Festival de Blues de Rubí. La dinamització ha inclòs un escenari a plaça Catalunya on s’han pogut seguir diferents actuacions i exhibicions. Les entitats que han col·laborat amb La Botiga al Carrer són Arts Marcials Mac Rubí, Aromas del Sur, Districte V El Portal, Bianca, Temps per tu, Escola de música Núria Garriga, Escola de dansa Sara Alajarín i Dinamic Crescendo.

Com cada any, la ciutadania també ha col·laborat amb el Banc dels Aliments portant productes davant del Condis Mariona. Durant tota la jornada s'han aconseguit al voltant de 50 caixes d'aliments i 150 litres de llet. L’Associació Solidària d’Ajuda Veïnal (ASAV) i diverses entitats animalistes  també han fet difusió de la seva tasca en el marc de la festa.