Ramón Talamàs, nou president de la Cambra de Terrassa

Els integrants del nou ple han escollit també les persones que formaran part del comitè executiu de la Cambra

Nou ple de la Cambra de Terrassa.
Nou ple de la Cambra de Terrassa. | Cedida
Redacció
18 de juny del 2019
El nou Ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa està format per 45 empresaris representants del teixit empresarial de la demarcació de Terrassa. En la reunió constitutiva, Ramón Talamàs ha estat elegit president de la Cambra per al període 2019-2023. Així mateix, els integrants del nou ple han escollit també les persones que formaran part del comitè executiu de la Cambra.

D'aquesta manera, el Comitè Executiu de la Cambra per al nou mandat està format per les persones següents: Ramón Talamàs i Jofresa (president), Santiago Sabatés i Mas (Vicepresident 1r), Juan Ignacio Navarro i Villanueva (Vicepresident 2n), Natàlia Cugueró i Escofet (Vicepresidenta 3ra), Emili Pablos i Prunera (Tresorer); i els vocals Emilià Lázaro i Gomà, Fanny Novell i Ramos, Pere Rodríguez i Carbó, Jordi Rodríguez i Ripollès, Jordi Roset i Chaler, Miquel Serracanta i Domènech, i Albert Ventura i Mallofré.

El nou Ple de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa queda format doncs per 45 representants dels diferents sectors de l’activitat econòmica de la demarcació de Terrassa, distribuïts d’acord amb el pes de cada un d’aquests sectors en l’àrea d’influència de la Cambra. El Ple és l’òrgan màxim de govern i de representació i, com a tal, adopta els acords principals per a la vida de la Cambra i fixa les grans línies de l’acció corporativa.

Què és La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa?

És una entitat empresarial de referència amb una sòlida trajectòria que defensa dels interessos empresarials de la seva demarcació i que té una ferma vocació de servei a les empreses. L’activitat de servei de la Cambra es focalitza en diversos àmbits, com la internacionalització, la formació empresarial i l’assessorament en la gestió, així com el suport a tots els emprenedors.

D’altra banda, la Cambra afavoreix també les relacions de negoci organitzant esdeveniments de referència que són un important punt de trobada per als empresaris. A partir del seu coneixement, la seva experiència i una constant proximitat a l’entorn empresarial, la Cambra de Terrassa va emprendre una nova etapa l’any 2012, fonamentada en un model de pertinença i adhesió voluntària de les empreses. L’objectiu de l’entitat és aportar serveis de valor afegit al negoci i contribuir a què l’empresa sigui més competitiva en un entorn internacional. La demarcació de la Cambra de Terrassa la integren 12 municipis: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.