Torna el cicle de cinema a la fresca als barris de Rubí

Les projecccions seran els divendres 21 de juny, 5 de juliol i 13 de setembre

Redacció
18 de juny del 2019

Aquest divendres 21 de juny s'enceta un nou cicle de cinema a la fresca als barris de Rubí. Dins del projecte de transformació urbanística i socioeconòmica Fem barri, el Vint-i-cinc de setembre, Ca n'Oriol i El Pinar acolliran la projecció de pel·lícules a la fresca, amb l'objectiu de dinamitzar col·lectius d'infants i joves d'aquestes zones de la ciutat.

El primer passi serà Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas al Parc de la Pau i la natura, aquest divendres; el 5 de juliol es projectarà Sherlok Gnomes a la plaça de Ca n'Oriol, i finalement el 13 de setembre, a la pista poliesportiva del Pinar es podrà veure Jurassic World. El reino perdido.

En aquest cas, la pel·lícula ha estat seleccionada a partir de les opinions recollides entre els nois i noies de la zona a través del projecte Rubí Jove als Barris.

Les projeccions d’Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas i Sherlock Gnomes tindran lloc a les 22 h, mentre que Jurassic World: El reino caído es podrà veure a partir de les 21 h.

Dins el projecte Fem Barri, se celebren reunions bimensuals amb el veïnat i altres agents implicats per millorar la participació i les dinàmiques comunitàries, i definir de forma conjunta les activitats que es fan als barris.