INFRAESTRUCTURES

Millores a les urbanitzacions de Vallespark, Can Mir i Castellnou

Les obres consisteixen principalment en l’asfaltatge de carrers i la renovació de voreres

per Redacció, 19 de juny de 2019 a les 10:30 |
Entre d’altres, s’actuarà a Castellnou | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimarts s'han iniciat les actuacions de millora a les urbanitzacions de Vallespark, Can Mir i Castellnou, en el marc del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles, que sumen uns 224.500 euros.

Els primers projectes que s’executaran són els que afecten les urbanitzacions de Can Mir, amb un pressupost de 72.819,08 euros, i Vallespark, per un import de 74.192,77 euros. Els treballs a Castellnou, dotats amb 77.564,53 euros, està previst que s’iniciïn el 25 de juny.


L’objectiu d’aquestes actuacions, que duu a terme l’empresa PABASA EUROASFALT SA, és millorar l’estat actual de la via pública en aquestes zones de la ciutat, solucionant les deficiències existents. Les obres consistiran principalment en l'asfaltatge de carreteres i la renovació de voreres.

El termini previst per a l’execució de les obres a Vallespark és d’un parell de setmanes i a Can Mir, d’unes tres setmanes. En el cas de Castellnou, l’actuació s’enllestirà previsiblement en una setmana. Al darrer trimestre de l’any està previst que també s’actuï a Can Solà i Can Barceló.


 

 

Participació