Les propostes de Festa Major per a la canalla i les seves famílies

El festival Holi, el Correfoc infantil, el Cicle de Circ i Dansa Contemporanis, el Ball infantil golfo o la Baixada d’andròmines són algunes de les activitats més esperades per als més petits

El Correaigua és una de les propostes més refrescants pels més petits
El Correaigua és una de les propostes més refrescants pels més petits | Localpres
Redacció
19 de juny del 2019
La setmana vinent arriba la Festa Major de Rubí i amb ella un gruix important de propostes pensades pels més petits de la ciutat i les seves famílies. Espectacles, tallers, actuacions musicals i activitats esportives són només algunes de les propostes pensades per tots els infants.

La rambla del Ferrocarril serà novament l’espai de referència de les activitats familiars amb diverses propostes, que inclouen un espai de jocs i inflables (28, 29 i 30 de juny), una gimcana refrescant i una activitat amb bombolles de sabó gegants (29 de juny) i el Correaigua (30 de juny, amb inici a la plaça Onze de Setembre).

Un altre punt d’interès per a les famílies serà la plaça de Salvador Allende, on es muntarà un rocòdrom i una tirolina (28 i 29 de juny) i futbolins per a tothom (30 de juny).

Una de les activitats més esperades en què els infants gaudeixen i s'omplen de somriures és el Holi Dolly Rubí Festival. La quarta edició d’aquesta proposta tindrà lloc el divendres 28 a les 19 h a l’Escardívol. Les bosses de pols de colors es podran adquirir a l’Oficina d’Informació de la Festa Major de manera gratuïta a partir del 25 de juny i, el mateix dia de l’activitat, als punts de venda de l’Escardívol.

També està pensat per a un públic familiar el Cicle de Circ i Dansa Contemporanis, que inclou els espectacles Esencial, de la companyia Vaivén Circo (27 de juny), Jambo Brother (28 de juny) i Envà, de la companyia Amer i Àfrica (29 de juny).

Altres propostes interessants per a la canalla són la fira d’atraccions i d’artesania (27, 28 i 29 de juny al pàrquing del Rubí Forma), l’escape room Retorn a la Terra (28 i 29 de juny al Celler), la 15a Baixada d’andròmines (29 de juny al camí de Sant Muç), la Catifa de Sant Pere i el Ball infantil golfo (29 de juny a la plaça Doctor Guardiet), el Torneig d’estirada de corda (30 de juny a la plaça Pearson) i el Correfoc infantil (30 de juny a la plaça Onze de Setembre), entre d’altres.

Recordem que Protecció Civil posa a disposició de les famílies polseres identificatives per a infants per facilitar el retrobament en cas que es perdin. Aquestes polseres estaran disponibles gratuïtament a partir del 25 de juny al Punt d’Informació de la Festa Major.