1 de 10
PETANCA

Rubí tindrà les primeres pistes de petanca cobertes de Catalunya

Tot apunta que les obres que fa anys que reclama la Unió Petanca Les Torres aviat seran una realitat

Imatge virutal del cobriment de les pistes de petanca de Cova Solera | Ajuntament de Rubí
per Redacció, 2 de juliol de 2019 a les 19:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 2 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Rubí ha anunciat que pròximament s'iniciaran les obres de cobriment de part de les pistes de petanca de Cova Solera, un projecte que possibilitarà poder celebrar-hi competicions malgrat les inclemències meteorològiques.

La Unió Petanca Les Torres fa 14 anys que reclama aquesta reforma i, quan finalment sigui una realitat, seran les primeres pistes que es cobreixen a Catalunya. De fet, des de l'entitat ja han contactat amb la Federació Espanyola per sol·licitar que el proper campionat estatal se celebri a la ciutat, esdeveniment que serviria per inaugurar les pistes.


Les obres consistiran a cobrir la zona de davant del local social amb una coberta tèxtil amb tancaments laterals, on ara hi ha vuit pistes. L’espai es redistribuirà i, d’aquesta manera, es guanyaran dues pistes més. Per tant, quan acabin les obres, que tindran una durada aproximada de sis setmanes, la instal·lació comptarà amb un total de 30 pistes, 10 de les quals estaran cobertes.

Aquest projecte s’emmarquen en el Pla d’inversions i té un pressupost d’execució de 266.654,16 euros.


 

 

Participació