Arriba la nova edició del terrorífic Festival Infest

Les novetats d'enguany: un "mercat dels horrors" i la presentació del videojoc Omani

L'Infest serà els propers 12 i 13 de juliol
L'Infest serà els propers 12 i 13 de juliol | RubiTV.cat
Redacció
11 de juliol del 2019


Aquest divendres 12 de juliol i dissabte 13 de juliol el Celler acollirà una nova edició del Festival Infest, el Festival Internacional de curtmetratges de gènere fantàstic, de terror i freak de Rubí.

La programació d'enguany inclourà algunes novetats, com les paradetes dels horrors i la presentació d'un videojoc elaborat per un grup de rubinencs. Així, tant divendres com dissabte, entre les 18 h i les 21 h, s'instal·larà el mercadal dels horrors i es podrà jugar al videojoc Omani.

Divendres a la nit hi haurà un concert de l'Associació Juvenil Musical La SoniK, a les 21 h i just abans del passi dels primers curts, que s'iniciarà a les 22 h. A les 12.30 h hi haurà un concert del grup F.A.N.T.A.

Pel què fa a dissabte, a les 11 h del matí es projectarà a la biblioteca Mestre Martí Tauler la pel·lícula Coco, en el marc de l'Infest Kids; i a partir de les 18 h es tornaran a iniciar les activitats al Celler.

La Sala Tremuja acollirà, de 18 h a 19 h, un anàlisi del dinema de gènere, posant atenció al paper de la dona dins i fora de la pantalla, en una sessió titulada El terror de ser mujer i que anirà a càrrec d'Aida Méndez, distribuïdora de La Aventura, i Elena Lombao. A la plaça, a partir de les 18.45 h, hi haurà una actuació de dansa urbana a càrrec de Nemesis Dance Company, i a les 21 h, concert de DJ ACME.

A les 22 h hi haurà el segon passi de curts, i per tancar la nit mentre el públic emet els seus vots i es fa el recompte per decidir el guanyador del Festival, un concert dels Audillo Atómico.

A més, als lavabos del Celler es podrà veure l'exposició Vaterístiques, de la fotògrafa de Rubí Laia Oller, sobre el cinema de gènere fet per dones.

Al llarg de les dues jornades hi haurà servei de bar.