Quines son les activitats per aquest cap de setmana a Rubí?

Aquest cap de setmana arriba la nova edició de terrorífic Festival Infest

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | RubiTV.cat
Redacció
12 de juliol del 2019
Actualitzat el 13 de juliol a les 9:42h
Divendres, 12 de juliol

Aquest divendres i dissabte arriba l'esperat Festival Internacional de curtmetratges de gènere fantàstic, de terror i freak de Rubí. Les activitats, que tindran lloc al Celler, començaran a les 18 h i finalitzaran passada la mitjanit, amb el concert que s'iniciarà a les 0.30h.

Mentrestant, a partir de les 20 h, la pista poliesportiva de Les Torres (La jaula) tornà a acollir una nova trobada de La Nit és Jove.

Dissabte, 13 de juliol

Com cada dissabte, a parit de les 10.30 h la ciutadania podrà passejar per La Trocalleria, el punt d'intercanvi itinerant d'objectes de segona mà, a la plaça del Mercat, i a les 11 h continuarà la programació de l'INFEST, amb el passi d'una pel·lícula a la Biblioteca i noves activitats a partir de les 18h al Celler.

Demà a les 11h s'iniciarà el ral·li de regularitat de cotxes antics, que prendran la sortida des de la Rambla del Ferrocarril. Hi participaran 35 vehicles que realitzaran un recorregut de 400km.

Ja de cara a la tarda, a les 21 h tindrà lloc una nova sessió de cinema a la fresca amb Jurassic World: El reino caído, a la pista del Pinar.

Diumenge, 14 de juliol

Per tancar el cap de setmana, el grup de teatre de pares i mares del CEIP Ca n'Alzamora oferirà el musical Peter Pan. L'obra es podrà veure al Casal Popular en dues sessions: la primera serà a les 18 h i la segona a les 20 h.