1 de 10
ESPORTS

La sisena edició del BFAST Duatló de Rubí ja té data

El pròxim 17 de març Rubí acollirà una de les duatlons més reconegudes del territori

BFAST Duatló de Rubí | Club Natació Rubí
per RubiTV.cat, 14 de gener de 2019 a les 12:27 |
El Club Natació Rubí organitza, des de fa sis anys, la BFAST Duatló, escollida l'any 2014 com la 2a millor duatló nacional als premis Finixer, i una de les proves més importants de les que transcorren pels carrers de la ciutat.

Així doncs, els veïns de Rubí podran gaudir d'una competició que enguany es tornarà a disputar en distància sprint, amb un circuit format per una primera cursa a peu de 5 km, 20 km de ciclisme per la carretera comarcal C-1413a i 2,5 km per finalitzar la prova. En aquesta edició, que tindrà lloc el dia 17 de març a partir de les 10 del matí, s'espera una participació d'uns 400 esportistes. 


Com a novetat d'enguany, la marca de roba esportiva BFAST donarà nom al Duatló de Rubí i es convertirà en el principal patrocinador d'una de les proves esportives més importants de la ciutat. 

Després d'aquest acord, el BFAST Duatló de Rubí ja arrenca el compte enrere per la celebració de la sisena edició, on centenars de duatletes participaran en aquesta gran festa esportiva que comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, diferents associacions de la ciutat i més de 150 voluntaris. 

 

 

Participació