La rubinenca Arlet Oliveras, Campiona de Catalunya màster en quatre proves

El passat cap de setmana, el CN Rubí també va participar a la III Duatló de carretera de Mataró

Arlet Oliveras, guanyadora del Campionat de Catalunya d'hivern
Arlet Oliveras, guanyadora del Campionat de Catalunya d'hivern | Club Natació Rubí
Redacció
16 de gener del 2019
El cap de setmana passat, 12 i 13 de gener, va ser molt intens pel Club Natació Rubí.

Les instal·lacions de la UE Horta de Barcelona van acollir el Campionat de Catalunya d'hivern en categoria màster, la primera vegada que es va fer un campionat de Catalunya d'hivern d'aquesta categoria. La competició va acollir 613 participants dels quals la nedadora del Club Natació Rubí Arlet Oliveras va protagonitzar un esplèndid campionat, proclamant-se Campiona de Catalunya en quatre proves i batent el rècord del campionat en la prova dels 400 estils.

Per la seva banda, Mataró va acollir, diumenge, la III Duatló de carretera amb una nombrosa representació del Club Natació Rubí. El Club va competir amb dos equips, un femení i un masculí. L'equip femení format per Andrea Celada, Marisol Almeida i Maria Ricard va assolir la 10a posició, mentre que l'equip masculí, integrat per Xavier Matarin, Ricard Valenzuela, Rafel Trenado, Francesc Martinez i José L. Lopez Pinedo, va quedar a la 28a posició de 39 equips.