El Rubiemprèn explicarà com crear un negoci propi a través de tres casos d'èxit de Rubí

La jornada, titulada "Com emprendre. Herois de carn i ossos" serà el proper 10 d'octubre a la Masia de Can Serra

Nova sessió del Rubíemprèn per conèixer casos d'èxit de projectes empresarials propis
Nova sessió del Rubíemprèn per conèixer casos d'èxit de projectes empresarials propis | Ajuntament de Rubí
Redacció
09 de setembre del 2019
L'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de l'Ajuntament de Rubí organitza una nova edició del Rubiemprèn, que s'adreçarà específicament a persones que vulguin posar en marxa un negoci propi i a petites i mitjanes empreses que s'estiguin plantejant el seu futur.

La jornada d'enguany estarà conduïda per la periodista i experta en màrqueting Txell Costa, que s'encarregarà de la conferència inauguran de la sessió i que dona títol a aquesta edició del Rubiemprèn: Com emprendre. Herois de carn i ossos.

Durant la segona part, tres persones emprenedores exposaran els seus casos d'èxit: Xavier Garrido, de l'empresa Robin Hat (disseny i fabricació de productes tèxtils per al sector mèdic), Maria Ruiz, de La Tata (botiga de rebosteria) i Narcís Fernàndez, de NF Entrenador Personal.

Es tracta de tres persones que treballaven per compte aliè i en un moment determinat van decidir fer el canvi "per engegar amb èxit un projecte empresarial propi a Rubí", ha explicat Rafael Güeto, regidor de Serveis a l'Empresa. "Convido a tothom que estigui valorant crear una empresa a escoltar els seus testimonis".

Les inscripcions per a la jornada, que serà el proper 10 d'octubre a la Masia de Can Serra, són gratuïtes i es poden formalitzar a través del web de Rubiempresa.