Darrera sessió del cinema a la fresca als barris de Rubí, aquest divendres

"Jurassic World. El reino perdido" és la pel·lícula escollida per tancar aquest segon cicle

Redacció
09 de setembre del 2019

Aquest divendres, 13 de setembre, la pista poliesportiva del Pinar acollirà la darrera sessió del cinema a la fresca itinerant per barris, amb la projecció de la pel·lícula Jurassic World. El reino perdido

Aquesta serà la tercera pel·lícula que es podrà veure abans del final de l'estiu. La primera es va projectar el 21 de juny al 25 de setembre, i la segona, el 5 de juliol al barri de Ca n'Oriol.

El cicle de cinema a la fresca als barris és una iniciativa inclosa dins del projecte de transformació urbanística i socioeconòmica Fem barri, amb l'objectiu de dinamitzar col·lectius d'infants i joves d'aquestes zones de la ciutat.

Les pel·lícules han estat seleccionades a partir de les opinions recollides entre els nois i noies de la zona a través del projecte Rubí Jove als Barris.

Dins el projecte Fem Barri, se celebren reunions bimensuals amb el veïnat i altres agents implicats per millorar la participació i les dinàmiques comunitàries, i definir de forma conjunta les activitats que es fan als barris.

La projecció de Jurassic World. El reino perdido començarà a les 21h.