El primer equip de la UP Las Torres - Rubí debuta a la màxima categoria amb victòria

El segon i tercer equips no van aconseguir puntuar, mentre que l'equip femení també va aconseguir el triomf en el seu debut

Resultats desiguals per als equips de la UP Las Torres - Rubí
Resultats desiguals per als equips de la UP Las Torres - Rubí | UP Las Torres - Rubí
Redacció
25 de setembre del 2019
Després de cinc anys, la UP Las Torres - Rubí torna a la Primera Divisió Catalana de petanca, i ho fa per la porta gran, amb una contundent victòria davant del Fàtima Igualada, també recent ascendit.

A les pistes de Cova Solera es va disputar un partit que els locals van dominar des de la primera ronda, sense donar cap opció als igualadins. El marcador final, 7-2, és una clara mostra que el primer equip de la Unió aspira a tot aquesta temporada.

El segon equip no va tenir tanta sort, i no va aconseguir puntuar en aquesta segona jornada. Diumenge van rebre l'Atlètic Ca n'Anglada de Terrassa, i tot i que l'inici del partit va ser força igualat, els terrassencs es van anar destacant a mida que passaven les rondes i van aconseguir una victòria per 6 a 10.

El tercer equip tampoc acaba de trobar el punt a la nova categoria. La UP Las Torres - Rubí es van desplaçar fins a Polinyà per disputar el seu partit, però no van aconseguir desplegar un bon nivell de joc, i es van veure superats en tot moment. El marcador final va ser de 11 a 5.

El grup D sí que va aconseguir la primera victòria de la temporada en la seva visita a les pistes del Sant Cugat A. L'avantatge que van aconseguir en una primera ronda perfecta els va permetre jugar el partit amb comoditat i imposar-se per 4 a 12 als santcugatencs.

Pel què fa a l'equip femení, que debutava també en aquesta segona jornada, també s'enfrontaven al Sant Cugat, però com a locals. Les de Rubí no van fer cap concessió a les seves rivals, aconseguint un marcador final de 7 a 2.