Jaume Alonso-Cuevillas oferirà una xerrada sobre la sentència del procés a Rubí

L'advocat de Puigdemont també signarà exemplars del seu llibre "1 judici (polític) i 100 preguntes"

Jaume Alonso-Cuevillas en una imatge de la presentació del seu llibre
Jaume Alonso-Cuevillas en una imatge de la presentació del seu llibre | Bernat Cedó
Redacció
07 d'octubre del 2019
Actualitzat el 08 d'octubre a les 11:41h
Aquest dijous, 10 d'octubre, a les 19.30h, l'auditori del Museu Etnogràfic Vallhonrat acollirà una conferència a càrrec de Jaume Alonso-Cuevillas, l'advocat de Carles Puigdemont i membre de la defensa jurídica de diversos dels líders independentistes empresonats.

La conferència, La sentència del procés, és una de les moltes aparicions públiques de l'advocat posant en qüestió les acusacions dels delictes de rebel·lió i sedició, i ha estat molt crític amb la llarga presó provisional, que creu que és un avançament de la sentència condemnatòria dels presos. Una sentència que el propi Cuevillas ha insistit en que "ja està escrita".

La conferència està organitzada per Junts per Rubí, i es farà molt pocs dies abans que es conegui la sentència. En acabar la xerrada, Cuevillas signarà exemplars del seu llibre 1 judici (polític) i 100 preguntes.

Jaume Alonso-Cuevillas és també l'advocat de Javier Martínez, el pare del nen mort als atemptats de la Rambla del 17 d'agost. Ara és diputat de Junts per Catalunya al Congrés, i es tornarà a presentar a les eleccions del 10 de novembre com a número tres per Barcelona.