Quines són les propostes per aquest cap de setmana a Rubí?

Aquest cap de setmana està protagonitzat per les activitats de les Festes del Pilar i el festival Full Colors

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | Rubitv.cat
Redacció
11 d'octubre del 2019
Divendres 11 d'octubre

Aquest divendres les propostes de la ciutat comencen a les 17 h amb l'actuació teatral ¡Gallego!, a càrrec de Tiamat Teatre, a La Sala. 

A les 18 h, tindrà lloc la presentació del llibre Adolescents i lectura: el binomi fantàstic, a la llibreria Lectors, al tren! i, una hora més tard, a les 19 h, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà la presentació de Ho tornarem a fer, el llibre escrit per Jordi Cuixart. Els encarregats de presentar-lo són Iolanda Fresnillo, d'Òmnium Cultural, i Esther Cuixart, germana de Jordi Cuixart. 

A les 20 h, Mónica Cruzata oferirà un recital de viola amb motiu del Cicle Sala Clàssica de l'Ateneu Municipal.

Ja a les 21 h començarà la celebració de la revetlla de les Festes del Pilar amb un sopar popular i el llençament de coets, a la seu del Centro Aragonés de Rubí, i, finalment, a les 21.30 h, com cada divendres, l'Associació d'Amics de l'Astronomia TRI-A Rubí ofereix una sessió d'observació astronòmica a l'Ateneu.

Dissabte 12 d'octubre

De bon matí, a les 9 h, la plaça Onze de Setembre acollirà una sessió de taitxí organitzada pel Centre Cultural de Raja Ioga.

A les 10 h arriba el Full Colors, l'esperada mostra de grafiti i art urbà que porta a Rubí 35 artistes d'arreu del món. Al llarg de tot el cap de setmana, concretament dissabte fins a les 21 h i diumenge de 10 a 20 h, la plaça Josep Tarradelles estarà farcida d'activitats per a tots els joves de la ciutat.

Recordem, a més, que amb motiu del Festival de Fotografia La Nuu, a les 11.30 h es farà un itinerari per la ciutat tot seguint les obres fotogràfiques exposades a peu de carrer a càrrec del seu director, Carles Mercader. El punt de sortida de la visita guiada és la Sala de l’Antiga Estació de Rubí​​.

A la mateixa hora que la visita guiada, començaran les activitats de les Festes del Pilar: a les 11.30 h l'ofrena floral a la Verge del Pilar, a l'Església de Sant Pere; a les 12 h la Santa Misa; a les 14 h el dinar de germanor al restaurant Can Ramón; i a les 18 h els Jocs Aragonesos, al Centre Aragonés.

Diumenge 13 d'octubre

Diumenge a les 10 h continua el festival Full Colors, fins a les 20 h, i a les 12 h començaran les actuacions musicals de diumenge. En primer lloc serà el moment del vermut musical amb Chino & The Big Bet Mercedes Moore al Celler; a les 18.30 h la Swing Rubig Band, orquestra formada per 16 músics membres de l'Associació Jazz Rubí, pujaran a l'escenari de La Sala; finalment, de 19 a 22 h tindrà lloc la Jam Blues a l'Espai de la plaça Anselm Clavé.