Quines són les propostes per aquest cap de setmana a Rubí?

Se suspèn la Fira del Joc i de l'Esport

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | Rubitv.cat
Redacció
17 d'octubre del 2019
Actualitzat el 20 d'octubre a les 10:02h
Divendres 18 d'octubre

Per començar el cap de setmana la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà, a les 17 h, un taller d'art creatiu adreçat a gent gran. 

A les 20 h tindrà lloc una nova jornada dels tornejos de La nit és jove, a la pista poliesportiva Les Torres (La Jaula), i una hora més tard, a les 21 h, la ciutadania podrà gaudir de la pel·lícula de Nikolaus Leytner
El vendedor de tabaco que es projectarà a la Sala.

Dissabte 19 d'octubre

L'activitat protagonista d'aquest dissabte és la 25a edició de la Fira de Sant Galderic, que a partir de les 10 h farcirà l'illa de vianants de propostes artístiques i pagesia del municipi. A més, recordem que serà l'últim dia per poder gaudir de les 28 delícies de la ruta De tapes per la fira.

Seguint el fil dels concerts en família de l'Auditori de Barcelona, Rubí també oferirà a partir de les 11 h un matí un concert de les tradicionals Bandes de Música. L'activitat tindrà lloc a l'Ateneu Municipal i està dirigida a infants de 0 a 5 anys.

A la mateixa hora, la biblioteca acollirà una nova sessió d'Storytime: Halloween Costumes in english per a infants d'1 a 7 anys.

Recordem, a més, que amb motiu del Festival de Fotografia La Nuu, a les 11.30 h es farà un itinerari per la ciutat tot seguint les obres fotogràfiques exposades a peu de carrer a càrrec del seu director, Carles Mercader. El punt de sortida de la visita guiada és la Sala de l’Antiga Estació de Rubí​​.

A partir de les 13.30 h, Rubí celebra la Setmana de la Gent Gran a la rambla del Ferrocarril amb una actuació de la Tuna de Rubí, una paella popular i una actuació musical a càrrec de l'Orquestra Solimar. 

A les 18.30 h de la tarda, tornem a la plaça Catalunya on tindrà lloc una actuació de sardanes interpretada per la cobla Ciutat de Cornellà, emmarcada dins dels actes de la Fira de Sant Galderic.

Ja de cara al vespre començarà la nova temporada de Jazz a l'Ateneu. A les 20 h pujaran a l'escenari Benet, Pérez i Gardeñas Trio, mentre que a les 20.30 h serà Mala Funk la que oferirà un recital de funk i soul a l'Espai Socio Cultural l'Aurora.

Diumenge 20 d'octubre: se suspèn la 21a Fira del Joc i de l'Esport al Carrer

De 10 h a 14 h, s'havia de celebrar la 21a Fira del Joc i de l'Esport, que es va anul·lar per la previsió de pluges el passat 21 de setembre. Malauradament, s'ha hagut de tornar a suspendre a causa de la pluja.
 

A partir de les 11.30 h tindrà lloc l'Aplec de tardor de Sant Muç. A l'ermita de Sant Muç se celebrarà la tradicional missa de l'aplec i, un cop acabada, hi haurà una ballada de sardanes amb la cobla Gramola.