1 de 10
FULL COLORS

Grafiters, colors, skate i música en la 3a edició del Full Colors

35 grafiters han renovat la imatge de la plaça de Josep Tarradelles pintant murals a les parets

per Redacció, 14 d'octubre de 2019 a les 16:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 14 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Aquest cap de setmana Rubí ha acollit la celebració de la 3a edició del festival Full Colors. 35 grafiters i grafiteres han pintat murals a les parets de la plaça de Josep Tarradellas en el marc d'aquesta iniciativa de Petados Crew, la Skateboarding i La Sonik que canalitza l’art urbà com a eina d’intervenció social.


La proposta manté el seu atractiu per als artistes locals i també d’internacionals, així com s’ha obert a altres col·lectius amb la inclusió de noves activitats com la Batalla de Galls o les propostes pensades per a famílies. 

Amb aquesta premissa, s’han dut a terme diverses activitats a la plaça. A banda de repintar els murs, la proposta ha comptat amb activitats paral·leles al voltant de la cultura urbana. Dissabte, hi ha hagut activitats infantils d’art al carrer, un vermut musical a càrrec de La Sonik, una Batalla de galls i música amb Cosmic Lala and the planets i DJ Azogue-Godac. Diumenge, s’han celebrat més activitats per a nens i nenes, un altre vermut musical amb la música de DJ Rude lerdo i un Game of Skate, una petita competició d’skate organitzada per La Skateboarding Rubí.​

 

Participació