1 de 10
TOTS SANTS

El Cementiri modifica el seu horari d'obertura amb motiu de Tot Sants

El divendres 1 de novembre s’habilitarà un servei especial d’autobús urbà gratuït per facilitar la gran afluència de visitants a la instal·lació

El cementiri amplia el seu horari d’obertura per Tots Sants | Ajuntament de Rubí
per Redacció, 28 d'octubre de 2019 a les 09:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 28 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ll proper divendres dia 1 de novembres és el dia de Tots Sants, la festa tradicional catòlica dedicada al record dels avantpassats. És per aquest motiu, que el cementiri municipal de Rubí ampliarà l’horari d’obertura entre els dies 21 d’octubre i 3 de novembre, ambdós inclosos. Les persones que vulguin visitar la instal·lació hi podran accedir des de les 9 h del matí fins a les 18 h de la tarda.

Del 26 d’octubre al 3 de novembre, l’ambientació al cementiri es farà, com cada any, mitjançant l’audició de música clàssica. D’altra banda, la pregària pels difunts que ofereix habitualment el mossèn de la parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat tindrà lloc el divendres 1 de novembre a les 17 h, al mateix cementiri.


Reforç del servei d’autobús per Tots Sants

Durant tota la jornada del divendres 1 de novembre hi haurà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la rambleta de Joan Miró amb el cementiri. El servei funcionarà entre les 9 h i les 18 h amb una freqüència de pas de 15 minuts i el recorregut de l'autobús serà el següent: 

- Sentit cementiri: rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa (CAP Mútua de Terrassa), c. Zamenhoff, c. Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i Cementiri.
- Sentit centre: Cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, c. Bailén, c. Sardana, c. Pau Claris, c. Cadmo, Bullidor, c. Sant Joan, c. Espoz i Mina i rambleta de Joan Miró.
 

 

Participació