síndics de greuges

El president del Fòrum de Síndics de Greuges fa entrega d'un quadre a la ciutat de Rubí

Lluís Martínez, Milagros Calleja i Ana Maria Martínez s'han trobat a la Fira Municipàlia de Lleida, on ha participat l'equip de govern

per Redacció, 23 d'octubre de 2019 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i defensores Locals de Catalunya, Lluís Martínez, ha volgut agrair a la ciutat de Rubí que acollís una jornada de formació sobre la Llei de la Segona Oportunitat el passat mes de juny. És per aquest motiu que ahir va fer la donació d'un quadre.

La cita va tenir lloc a la biblioteca Mestre Martí Tauler i va servir per ampliar els coneixements en aquesta norma que ofereix l’oportunitat que les famílies puguin reduir o, fins i tot, condonar els seus deutes amb l’objectiu d’evitar que aquests els portin a una situació d’exclusió.


L'alcaldessa, Ana Maria Martínez, i la Síndica de la ciutat, Milagros Calleja, s'han trobat amb el president en el marc de la Fira Municipàlia de Lleida, a la qual ha participat l'equip de govern de Rubí.

Aquesta Fira és un esdeveniment de referència pel que fa equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions.

 

 

Participació