El primer equip de la UP Las Torres-Rubí, a 3 punts per poder jugar la Lliga Catalana

La derrota amb l'equip del Sant Pol de Mar a les pistes de Cova-Solera no els ha permès situar-se a la llista de la classificació

Redacció
29 d'octubre del 2019
El primer equip de la UP Las Torres-Rubí segueix competint per poder jugar a la Lliga Catalana però encara està a 3 punts dels equips que lideren la classificació. El passat cap de setmana es van enfrontar a l'equip del Sant Pol de Mar a les pistes de Cova-Solera però van tornar a viure una nova derrota marxant amb un marcador final de 3 a 6. 

Per la seva banda, el segon equip del club rubinenc va aconseguir empatar amb el segon classificat a Valldaura, Barcelona, mentre que el tercer equip  va punxar davant l'At. Cerdanyola-Serraparera. Tot i que els rubinencs van aconseguir un avantatge de 7 a 5, a la darrera ronda els visitants es van imposar a totes les partides donant-li la volta al marcador fins a endur-se una victòria de 7 a 9. 

A diferència d'aquests, el Grup D i les fèmines continuen amb un ple de victòries. El Grup D es va imposar per 10 a 6 a l'equip de La Torreta de La Roca del Vallès, fet que els permet continuar a tan sols 1 punt del líder (el Miguelense de Granollers), i les fèmines de l'entitat van assolir una victòria de 2 a 7 a les pistes de La Concòrida de Sabadell.