1 de 10
carnaval

L'edRa convoca el 32è Concurs de Màscares

Les persones interessades poden lliurar les seves propostes a la consergeria de l'Escardívol

Exposició del 31è concurs de màscares de l'edRa | Ajuntament de Rubí
per RubiTV.cat, 23 de gener de 2019 a les 10:00 |
L'associació d'alumnes i exalumnes de l'escola edRa +E organitza la 32a edició del Concurs de Màscares, coincidint amb la celebració de Carnaval. El certamen contempla tres categories en funció de l'edat dels participants: categoria A (de 4 a 9 anys), categoria B (de 10 a 15 anys) i categoria C (de 16 anys en endavant).

A la categoria A, tots els infants que participin en el concurs rebran un premi sorpresa. A la categoria B, la persona guanyadora del primer premi, rebrà material artístic per un valor de 80 euros, mentre que l'accèssit serà reconegut amb material valorat en 40 euros. A la categoria C, el primer premi rebrà 300 euros en material artístic, mentre que la persona guardonada en segona posició rebrà 100 euros.


El 22 de febrer a les 21 h acabarà el termini per presentar les propostes al concurs. Les obres s'han de lliurar a la consergeria de l'Escardívol, de dilluns a divendres, entre les 9 del matí i les 21 h de la nit. Les bases completes i la butlleta d'inscripció estan publicades al web de l'escola

El veredicte es farà públic el dia de Dijous Gras, 28 de febrer, a les 19.30 h a la sala d'exposicions de l'escola. Les obres presentades al concurs s'exposaran en aquest mateix espai del 28 de febrer al 15 de març.


 

 

Participació