1 de 10

El Club Patinatge Artístic de la ciutat organitza el 1r Trofeu Ciutat de Rubí

El torneig tindrà lloc el 2 de febrer al Pavelló Municipal de La Llana

El CPA Rubí organitza el primer Trofeu Ciutat de Rubí | CAP Rubí
per RubiTV.cat, 23 de gener de 2019 a les 16:00 |
El Club de Patinatge Artístic de Rubí (CPA) ha organitzat el primer torneig Ciutat de Rubí. Després de molts anys i gràcies a la renovació de la junta directiva, el club ha aconseguit fer realitat aquest campionat tan esperat a la ciutat.

Actualment el Club compta amb uns 70 patinadors i patinadores, i ja fa anys que participen en els diferents campionats que s'organitzen a altres ciutats del voltant de Rubí, però per qüestions d'espai el CPA encara no havia pogut tornar la invitació a cap d'aquests clubs. Finalment, enguany l'Ajuntament ha cedit el Pavelló de La Llana, on se celebrarà el torneig el pròxim 2 de febrer a partir de les 8 del matí​.


El primer trofeu Ciutat De Rubí comptarà amb la participació d'uns 200 patinadors i patinadores dels clubs de Sant Cugat, la Garriga, Badia del Vallès, Esplugues i Sant Andreu.

Els mateixos socis del club, que són majoritàriament pares i mares dels patinadors, estan treballant per adaptar les instal·lacions a les necessitats del torneig: "Serà un dia intens i amb molta feina i la volem fer bé per totes les nostres famílies, per els clubs convidats, per la ciutat de Rubí, pel patinatge artístic i pels nostres patinadors".


El torneig està regit per la Federació Catalana de Patinatge Artístic i comptarà amb tres persones que formaran el jurat del campionat. 

L'entitat espera que el Trofeu Ciutat de Rubí s'acabi consolidant com una de les jornades esportives del municipi. "Per nosaltres és un orgull haver aconseguit organitzar un torneig com aquest que mai s'havia fet. Esperem que això ens ajudi a donar-nos a conèixer i a partir d'ara intentarem fer un campionat a l'any".


 

 

Participació