Front comú de Terrassa i Sant Cugat per combatre «l'anomalia històrica» d'intercanviadors FGC i Rodalies al Vallès

També volen la gratuïtat del peatge de la C-16, a les Fonts

La reunió dels dos alcaldesa va ser a Sant Cugat
La reunió dels dos alcaldesa va ser a Sant Cugat | Ajuntament de Sant Cugat
LaTorre
15 de novembre del 2019
L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, s'han reunit per fer front comú i reclamar resoldre "l'anomalia històrica" dels intercanviadors entre els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i Rodalies a la comarca del Vallès.

Els dos han coincidit en reivindicar la connexió de les dues línies ferroviàries, qualificant de "prioritària" aquesta inversió per a construir l'intercanviador a l'Hospital General de Catalunya i Volpelleres, a Sant Cugat, per enllaçar la S1 i el S2 de FGC, respectivament, amb la R8 de Rodalies; a Riu Sec, per connectar la R4 i la R8 de Rodalies, i a la Riera de Caldes, per fer-ho entre la R3 i la R8.

Tant Ballart com Ingla han garantit que també treballaran conjuntament per aconseguir la gratuïtat del peatge de la C-16, a les Fonts, perquè, com ha apuntat, el batlle egarenc és "un gran impacte per a la mobilitat a la comarca" i per a "les butxaques" dels ciutadans del Vallès que es desplacen dins el territori.

Els dos alcaldes s’han reunit aquest dijous a l’Ajuntament de Sant Cugat per tractar qüestions d’interès entre els dos municipis, a més d’infraestructures i mobilitat, ocupació i turisme, entre d’altres.