Tres homes detinguts a Rubí ingressen a presó per robatoris amb força

Fins al moment, els Mossos d'Esquadra han relacionat els detinguts amb set robatoris a domicilis del Vallès Occidental i Oriental

Objectes i diners robats pels tres detinguts
Objectes i diners robats pels tres detinguts | Mossos d'Esquadra
Redacció
09 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:35h
Tres homes de 24, 19 i 27 anys van ser detinguts a Rubí pels Mossos d'Esquadra i agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) el passat 26 de novembre com a presumptes autors de diversos delictes de robatori amb força. 

La investigació es va iniciar a finals de novembre quan els agents van relacionar diversos robatoris que s’estaven produint al Vallès Oriental i Occidental amb un únic grup organitzat. Els detinguts, de nacionalitat xilena i mexicana i veïns de Barcelona i Badalona, se’ls relaciona amb set fets a Caldes de Montbui, Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès, Barberà del Vallès i Castelldefels i no descarten que el grup es relacioni amb més robatoris.

Els investigadors van localitzar al grup sortint d’un pis de Castelldefels el 26 de novembre en el qual havien entrat a robar. Els tres homes, que van ser arrestats en aquell moment, duien a sobre objectes que havien estat sostrets del domicili, com joies i diners.

L’endemà, els agents van fer una entrada i perquisició, ordenades pel Jutjat d’Instrucció de Rubí, al domicili que tenia el grup a Barcelona, en el qual van localitzar joies, diners, bosses de mà i ulleres de sol, entre d'altres. 

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Rubí i finalment el jutge ha declarat el seu ingrés a presó.