La 5a edició d'«Addictes al microteatre» no deixa ni una cadira buida

Al voltant de 300 persones han passat aquest cap de setmana pel CRAC per veure les obres de set companyies teatrals juvenils

L'Escència és una de les companyies teatrals que ha participat en la 5a edició d''Addictes al microteatre'
L'Escència és una de les companyies teatrals que ha participat en la 5a edició d''Addictes al microteatre' | Addictes al microteatre
17 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:55h


La 5a edició del festival Addictes al microteatre va aterrar amb més força que mai el passat cap de setmana al Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC). Aquesta ha estat la primera vegada que aquest espai acull el festival, ja que fins ara s'havia celebrat a l'Espai Jove Torre Bassas.

Al voltant d'uns 300 rubinencs i rubinenques van passar entre dissabte i diumenge per les quatre sales de l'espai cultural on, en cada una d'elles, una de les set companyies teatrals juvenils interpretava una obra de teatre de màxim 15 minuts, amb pocs actors i amb un utillatge teatral molt reduït. 

Inicialment eren vuit les companyies de teatre que havien d'actuar, però Escena 13 va caure del cartell a últim moment i una de les companyies va fer la seva funció els dos dies. Així doncs, els grups participants van ser els rubinencs Els coneguts amb El último golpe; Tiamat Teatre amb Instrucciones para bailar rock con una máquina; Fora de paper amb Apoptosis; Fata Morgana amb Treballant un camp de fems; la comanyia barcelonina Producciones Gávila amb Y Tinder porque me toca; Parapapà de Sabadell amb No vindrà, i L'escènica, de Corbera de Llobregat, amb Tot tornarà a començar.

D'aquestes, L'Escènica, Els Coneguts i Producciones Gávila s'estrenaven per primera vegada en aquest festival rubinenc, mentre que les altres ja havien participat en altres edicions.