El Mercat Municipal de Rubí celebra els seus 40 anys amb una gran festa

Els paradistes han organitzat una original jornada per convidar els seus clients i la ciutadania a l'equipament

El Mercat Municipal de Rubí
El Mercat Municipal de Rubí | Ajuntament de Rubí
Redacció
31 de desembre del 2020
El 2020 es compliran 40 anys del Mercat Municipal de Rubí a l'ubicació on es troba actualment. L'associació d'adjudicataris, a més del nou operador que s'ha instal·lat a l'equipament aquest mes de desembre, amb la col·laboració d'entitats rubinenques, ho volen celebrar amb tots els seus clients i amb la ciutadania amb una gran festa que durarà tot el divendres, 3 de gener.

De bon matí, a les 8.30h, el nou CondisLife oferirà un tast de pa i xocolata que durarà fins les 11h. Des de les 9.30h i fins les 14h, els diversos paradistes faran la seva pròpia "actuació" amb receptes, trucs, consells... i potser alguna sorpresa més.

A les 10.45h, les 11.40h i les 12.45h hi haurà tres sessions de contes infantils a càrrec de la rondallaire Berta del Poblet, i també hi haurà tres sessions de ball a càrrec de la companyia The Community Dance (11.15h, 12.15h i 13.15h).

A la tarda, a partir de les 16h continuaran les activitats organitzades pels paradistes, i l'amenització serà a càrrec de l'Associació Musical Segle XXI.

La celebració acabarà a les 19.55h amb un sorteig de regals de les diverses parades del Mercat.