1 de 10
audiovisual

Segona edició dels Premis Arkam, per a projectes audiovisuals dels Vallesos

L'Infest organitza aquests premis per reconèixer els millors treballs del Vallès Occidental i Oriental

«Clandestí» va guanyar la primera edició dels Premis ARKAM | Carla Serra
per Redacció, 9 de gener de 2020 a les 10:00 |

L'organització del Festival Infest, que enguany arriba a la quarta edició, ha posat en marxa una nova iniciativa per reconèixer els millors treballs audiovisuals del Vallès Occidental i l'Oriental, els Premis Arkam. El guanyador de la primera edició va ser el curtmetratge Clandestí, dels santcugatencs Joan Ramon Armadàs i Ivan Mulero.

Aquests premis, que porten el nom de l'entitat que s'encarrega de l'organització del Festival Infest, estan oberts a la participació de tothom, sense restricció d'edat, amb qualsevol obra de qualsevol gènere i format, que no superin els 20 minuts de durada (si duren més, s'exhibiran només els primers 20 minuts).<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffestivalinfest%2Fvideos%2F457958868249985%2F&show_text=1&width=560" width="560" height="587" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media" allowFullScreen="true"></iframe>

Les obres, que es poden lliurar fins el dia 1 de març, han d'estar realitzades abans de l'1 de gener de 2018, i han de ser en l'idioma original. En cas que l'original no sigui en castellà o català, haurà d'incloure subtítols en qualsevol de les dues llengües.


El jurat concedirà el premi a Millor projecte del Vallès 2020, dotat amb 150€, i en cas que el projecte entri dins la temàtica del Festival Infest (freak, fantàstic o de terror) tindrà accés directe a la selecció final.

El premi s'entregarà el proper 28 de març a La Sala, després del visionat de tots els projectes audiovisuals concursants. Les bases dels Premis, així com el full d'inscripció, es poden consultar a la pàgina web de l'Infest.

 

Participació